Merkregistraties en Oppositieprocedures

 

CASUS.nl is als nichekantoor en erkend merkenbureau gespecialiseerd in Merken- en Modellenrecht. Wij staan cliënten bij in nationale en internationale merkonderzoeken en -registraties, en bij oppositie- en doorhalingsprocedures bij merkinbreuk. Ons team van merkenspecialisten, IE juristen, en BMM Erkend Merkengemachtigden, begeleiden je bij het registreren van je merk of model. Medewerkers staan ingeschreven in het Register Erkend Merkgemachtigde. Wij zijn afkomstig van grote kantoren, alumni van vooraanstaande internationale onderwijs- en researchinstituten op het gebied van intellectueel eigendom, en opereren vanuit een single office in Den Haag. Wij kunnen u helpen bij:

  • Clearance, merkregistratie, bewaking en portfolio management services
  • Opposities, cancellations, en onderhandelen bij conflicten
  • Nationale, Europese en Internationale merkregistraties, strategisch advies en onderhandelen in meerdere jurisdicties
  • Het informeren van cliënten over het gebruik of registreren door derden van conflicterende of potentieel conflicterende merken
  • Advisering over merkenrechtelijke aspecten van transacties, en licentieverlening

Erkend Merkengemachtigden

Wij zijn lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) en certified Trademark Attorney.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).