Merkregistratie in meer dan 100 landen

 

CASUS is een IP Boutique kantoor dat zich richt op internationale merkenregistratie en modellenregistratie. Onze erkende merkengemachtigden zijn lid van de Beneluxvereniging voor Merken- en Modellenrecht (BMM) en bewaken de merken en merkenportfolio's van een groeiend aantal nationale en internationale cliënten. Wij adviseren over auteursrecht, modellen, merken, octrooien, handelsnamen, domeinnamen en licenties.

Op het gebied van internationale merkregistraties, portfolio management, verkopers op platformen (Amazon, bol.com), licentieovereenkomsten, transacties, en doorhalings- en oppositieprocedures bij het BOIP en EUIPO voeren wij een belangrijke praktijk. Ons kantoor is te vinden aan het Weena in Rotterdam in het opvallende kantoorpand Delftse Poort.


Online Merkregistratie en advisering

Door de toenemende concurrentie en beperkende wetgeving is het creëren, registreren en beschermen van een merk de laatste jaren steeds moeilijker geworden. Om bij het registreren en gebruik van een merk een maximale bescherming te realiseren voor toekomstige conflicten, is kennis nodig van verdragen, Europese richtlijnen en verordeningen, Nederlandse wetgeving en rechtspraak van een keur aan rechtsprekende colleges. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies. 


Hiermee kunnen wij u helpen:

  Clearance en advisering depotstrategie

  Merkregistratie in Benelux, EU en Internationaal

  Merkbewaking en portfolio management

  Opposities en doorhalingen

  Onderhandelen bij conflicten

  Licenties en overdrachten

  Due diligence onderzoeken

  Juridisch advies

 Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).