Merkregistratie in meer dan 100 landen

 

CASUS IP is een online juridische dienstverlener die zich richt op internationale merkenregistratie en modellenregistratie. Onze juristen, erkende merkengemachtigden, en medewerkers, bewaken de merken en merkenportfolio's van een groeiend aantal nationale en internationale cliënten. Op het gebied van internationale merkregistraties, portfolio management, verkopers op platformen (Amazon, bol.com), licentieovereenkomsten, transacties, en doorhalings- en oppositieprocedures bij het BOIP en EUIPO voeren wij een belangrijke praktijk. Wij adviseren over auteursrecht, modellen, merken, octrooien, handelsnamen, domeinnamen en octrooien.


Online Merkregistratie en advisering

Door de toenemende concurrentie en beperkende wetgeving is het creëren, registreren en beschermen van een merk de laatste jaren steeds moeilijker geworden. Om bij het registreren en gebruik van een merk een maximale bescherming te realiseren voor toekomstige conflicten, is kennis nodig van verdragen, Europese richtlijnen en verordeningen, Nederlandse wetgeving en rechtspraak van een keur aan rechtsprekende colleges. U kunt bij ons terecht voor deskundig advies. 


Hiermee kunnen wij u helpen:

  Clearance en advisering depotstrategie

  Merkregistratie in Benelux, EU en Internationaal

  Merkbewaking en portfolio management

  Opposities en doorhalingen

 Onderhandelen bij conflicten

  Licenties en overdrachten

 Due diligence onderzoeken

 Juridisch advies
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Wij hebben een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij AIG Europe Limited (Boulevard 216 - 218, 2909 LK Capelle aan den IJssel) met een dekking (onder toepasselijkheid van onze algemene voorwaarden) van maximaal euro 1.000.000 per aanspraak en maximaal euro 2.000.000 per verzekeringsjaar (met een eigen risico van euro 2.500 per aanspraak).